Technisch Medewerker – Netterden

Ter versterking van ons team zoeken wij een gemotiveerde Technisch Medewerker. 

 

Wat ga je doen?

De vacature Technisch Medewerker bij Pelgrim Safety b.v. is als het volgt te beschrijven:
Valbeveiliging en de verkoop en advies over bijbehorende producten is een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd. De core business van Pelgrim Safety betreft het leveren en installeren van kabelsystemen, ankerpunten, dakluiken, klimmaterieel en hekwerken, maar ook het leveren van valbeveiliging PBM's, en het uitvoeren van keuringen en inspecties. De missie is: veilig het dak op, veilig weer thuis. De ARBO wet en Europese normen zijn de basis van ons vak. Pelgrim Safety b.v. levert de materialen om veilig te kunnen werken op hoogte. Deze worden op het platte dak gemonteerd, je werkt zelf niet hangend in lijnen of in hoogwerkers. Gewoon met de voeten op de vaste grond, wel op hoogte.

 

In deze functie werk je als monteur en keurmeester. Je krijgt van het bedrijfsbureau werktekeningen mee en project specifieke informatie. Zo monteer je de materialen of voer je een keuring uit van een bestaande installatie. Met een bedrijfseigen APP voer je keuringen en inspecties uit om een systeem te certificeren. Je kent de achtergrond van de materialen en hebt inzicht in de werkzaamheden. Met een goed ingerichte bedrijfsbus en tip top gereedschap kun je de klus klaren.

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die past in deze rol:

  • Mbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een montage functie.
  • Affiniteit met ARBO, bouw of facilitaire zaken.
  • Het is van belang dat je Nederlands spreekt.
  • Je bent vindingrijk en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je woont in de omgeving van Doetinchem.

 

Het aanbod

We zoeken een fulltime kracht voor de lange termijn. Binnen Pelgrim Safety heerst een goede sfeer. Daarom investeren we in onze medewerkers. Daarbij hebben wij een inwerktraject en een (interne en externe) opleiding. Je rijdt in je eigen bedrijfsbus en bent ook verantwoordelijk voor de inhoud ervan. De inrichting is een verlengstuk van je rechterhanden!

 

Wat ga je bij ons verdienen? De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond voor wat jij kan. 

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan horen wij graag waarom jij een goede aanvulling bent op ons team! Stuur een e-mail naar leon@pelgrimsafety.nl of vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)

Direct contact opnemen met Pelgrim Safety

Pelgrim Safety B.V.
Emmerikseweg 14
7077 AP Netterden (Gelderland)


Telefoon: 0315 - 842 313
Fax: 0315 - 842 313
E-mail: leon@pelgrimsafety.nl

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line