Werken bij Pelgrim Safety

Geen dag hetzelfde


De afwisseling, de werksfeer, de hoogwaardige producten en de bijzondere branche waarin wij actief zijn, maken Pelgrim Safety meer dan een interessante werkgever. Wij durven wel te beweren dat er weinig banen op de wereld zijn waarbij je zoveel ziet als bij ons! Want stel je eens voor dat je elke dag lekker buiten mag werken. Dat je dagelijks afreist naar een andere plek in Nederland en daar steeds een ander uitzicht bekijkt. Hoe mooi is dat?

 

Direct naar onze vacatures

Werken bij Pelgrim Safety betekent:

  • Elke dag een ander uitzicht
  • Lekker buiten werken
  • Gezellige collega’s
  • Fijne werktijden
  • Volgeladen werkbus met goed gereedschap

Dit is Pelgrim Safety

Pelgrim Safety is specialist in vellig werken op hoogte. Onze specialisten weten precies wat er speelt op het dak en geven advies over totaaloplossingen. Werkzaamheden bij Pelgrim Safety variëren van advies en trainingen over valbeveiliging tot het installeren van kabelsystemen, dakluiken, klimmateriaal, ankers en hekwerken. Dit doen we met een gemotiveerd team van échte aanpakkers.

Elke dag een ander avontuur

Bij Pelgrim Safety start je iedere dag een nieuw avontuur op een andere plek. Het kan zijn dat je vandaag werkt op het dak van een vierkante bedrijfshal in ’s-Heerenberg, morgen op het dak van een klooster in Amsterdam en overmorgen in een zendmast nabij de Duitse grens. Waar je ook bent: jij zet jouw technische skills in voor de montage van de meest hoogwaardige valbeveiliging. Ook adviseer je klanten over het gebruik van onze producten.


Je kunt bij ons rekenen op een mooie baan met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt alle vrijheid om te leren en wordt als beginner begeleid door een ervaren voorman. We beschikken over goede werkbussen, volgeladen met speciaal gereedschap. Bovendien werken wij op fijne tijden en ben je op een normale tijd thuis. Als je ’s avonds thuis aan tafel zit, heb je altijd een goed verhaal te vertellen.

Hard werken, maar zéker minstens zo hard lachen

Bij ons heerst een doenersmentaliteit: we werken hard en pakken elke uitdaging aan. Je kunt dan ook echt je energie kwijt! Dat we hard werken betekent trouwens niet dat er geen ruimte is voor een praatje. We werken hard, maar we lachen minstens zo hard. De sfeer is goed en ons team is hecht.

Onze vacatures 

Technisch commercieel medewerker – Netterden

De vacature als Commercieel Medewerker bij Pelgrim Safety b.v. is als volgt te beschrijven: Valbeveiliging en de verkoop en advies over bijbehorende producten is een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd. De core business betreft het leveren en installeren van kabelsystemen, ankerpunten, dakluiken, klimmaterieel en hekwerken, maar ook het leveren van valbeveiliging PBM`s, en het uitvoeren van keuringen en inspecties. 

 

Technisch medewerker – Netterden

De vacature als Technisch Medewerker bij Pelgrim Safety b.v. is als het volgt te beschrijven: Valbeveiliging en de verkoop en advies over bijbehorende producten is een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd.  De core business betreft het leveren en installeren van kabelsystemen, ankerpunten, dakluiken, klimmaterieel en hekwerken, maar ook het leveren van valbeveiliging PBM`s, en het uitvoeren van keuringen en inspecties.

 

Bekijk de vacature

Open sollicitatie

Ben jij iemand met twee rechterhanden die niet terugdeinst voor een uitdaging? Heb jij technisch inzicht, ben je handig en heb je geen hoogtevrees? Dan horen wij graag waarom jij een goede aanvulling bent op ons team! Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Upload hier jouw CV.
Waarom denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team?

Direct contact opnemen met Pelgrim Safety

Pelgrim Safety B.V.
Emmerikseweg 14
7077 AP Netterden (Gelderland)


Telefoon: 0315 - 842 313
Fax: 0315 - 842 313
E-mail: info@pelgrimsafety.nl

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line