Onze diensten

De juiste kennis en ervaring

 

Naast de levering en montage van permanente Safe Line valbeveiligingssystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen ondersteunen wij onze klanten ook met de volgende diensten:

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Kennis van de situatie op uw dak en een goede voorbereiding is essentieel voor het veilig werken op hoogte. Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie voorzien wij u van inzicht op dit gebied. De RI&E is een drieluik van de wet, uw gebouw en de verplichte aanpassing om veilig te kunnen werken.

 

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Wet- & regelgeving

Weet u welk onderhoud er aan uw gebouw gepleegd moet worden? Kunnen werknemers veilig werken op hoogte? Zijn uw persoonlijke beschermingsmiddelen recent nog gekeurd? Wij geven u praktische informatie over de diverse richtlijnen die zijn opgesteld vanuit de Europese en Nederlandse wet- en regelgeving rondom veilig werken op hoogte.

 

Wet- & regelgeving

Keuring & onderhoud

Met valbeveiliging voorkomt u ongevallen. Voorwaarde is dat het valbeveiligingssysteem en de persoonlijke beschermingsmiddelen in goede staat verkeren. Gelukkig is het bij wet georganiseerd dat een systeem gekeurd dient te worden. Wij onderhouden uw installatie voor een lange levensduur en keuren het systeem zodat het gebruikt mag worden.

 

Keuring & onderhoud

Training & opleiding

Leeflijnen afstellen, pendule gevaar, valbeveiliging of gebiedsbegrenzing. Wij hebben verschillende trainingen in ons programma. Zo hebben wij een ‘toolbox’ meeting van 1 uur of kunt u deelnemen aan een complete dagdeel cursus met theorie en praktijk, die wordt afgerond met een examen. Ook geven wij desgewenst online instructies. Alle trainingen maken u wegwijs op het platte dak met valbeveiliging.

 

Training & opleiding

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line