Risico Inventarisatie & Evaluatie

Hoe wordt uw dak veilig?

Een goede voorbereiding is essentieel voor het werken op hoogte. Met een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) voorzien wij u van het nodige inzicht op dit gebied. De RI&E is een drieluik van de wet, uw gebouw en de verplichte aanpassing(en) om veilig te kunnen werken.

 

WIJ STELLEN EEN RI&E VOOR U OP

Onze RI&E kenmerkt zich door de praktische oplossingen en leesbaarheid. De inleiding maakt u bekend met de wet en regelgeving en de situatie op uw locatie. Op dakvlakniveau geven we de opbouw van onderhoud behoevende componenten weer. Met kleur geven we het risico aan zodat u direct de knelpunten inzichtelijk heeft. Een essentieel onderdeel van de RI&E is het dakveiligheidsplan. Het dakveiligheidsplan is de weergave van uw dak.

 

DE UITWERKING VAN DE RI&E

De opname en uitwerking van een RI&E gebeurt altijd veilig zodat onze adviseurs geen risico lopen en de pandeigenaren geen aansprakelijkheid treft. Geen halsbrekende toeren met te korte (uitschuifbare) ladders uit de kofferbak, randen inmeten met een loopwagentje in de risicozone of Google Earth afdrukken die 4 jaar oud blijken. Wij zijn in het bezit van een hoogwerker die ons boven de dakrand brengt, zo kunnen we objectief het dak bekijken en intekenen. Bij hoogbouw maken we gebruik van valbeveiliging, PBM’s en veilige zones. Pelgrim Safety levert oplossingen om thuis te komen.

 

UITWERKING LEVERT DIRECT RESULTAAT

Onze specialisten voorzien u van realistische en praktische oplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen en uitvoeren van een RI&E en dakveiligheidsplan. Wilt u graag meer informatie of vrijblijvend advies over een RI&E? Neem contact met ons op via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

  

Ga terug naar onze diensten

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line