Installatiebedrijven

Wij zijn uw leverancier én uw kennispartner

Voor de installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen, elektrische installaties en airco’s moet u het dak op. Als u op hoogte werkt dan is veiligheid natuurlijk ontzettend belangrijk! Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk het dak op te gaan volgens de juiste wet- en regelgeving. Dit doen wij met advies over de producten die wij leveren, maar ook met trainingen en opleidingen over hoe u deze producten het beste gebruikt. Door onze jarenlange ervaring hebben wij voor iedere situatie een oplossing. Wij zijn uw leverancier én uw kennispartner. 

 

Waarom Pelgrim Safety?

  • Kennis en advies tegen internetprijzen
  • Al onze producten zijn gecertificeerd
  • Wij leveren én monteren voor u
  • Betrouwbaar onderhoud en keuring
  • Snelle levering

 

Advies en training

Vraagt u zich af welke valbeveiliging u nodig heeft? Of heeft u een vraag over het gebruik van een specifiek product? Als kennispartner helpen wij u van A tot Z of denken we mee waar nodig. Ook als u slechts een kleine order bij ons afneemt. Dat is de meerwaarde van Pelgrim Safety.

 

Het is verplicht gesteld in de Arbowet dat mensen geïnformeerd en geïnstrueerd zijn voor de werkzaamheden die ze moeten verrichten. Tijdens onze trainingen en opleidingen leggen wij u en uw medewerkers precies uit hoe u het valbeveiligingssysteem en bijbehorende producten veilig gebruikt. Maar ook welke werkzaamheden gevaarlijk zijn en u niet moet uitvoeren. Om dit te realiseren komen we langs op locatie of bouwen we een volledige testsituatie na bij ons op locatie.

 

Onze aanpak

Stap 1
U vraagt bij ons een offerte aan voor het toepassen van valbeveiliging.
Hiervoor stuurt u tekeningen of u nodigt ons uit op locatie
Stap 2 U ontvangt van ons een offerte met dakveiligheidsplan, meestal binnen 1 werkdag.
Stap 3 Onze gecertificeerde specialisten monteren de veiligheidsvoorzieningen en leveren de accessoires.
Stap 4 U ontvangt alle benodigde documentatie, compleet van a tot z
Stap 5 Wij bouwen een testsituatie na of komen langs voor een training
Ook sturen wij een offerte voor keuring en onderhoud. 

 

Heeft u nog vragen? 

Pelgrim Safety levert duurzame oplossingen voor iedere situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line