Uw valbeveiligingsspecialist

VEILIGHEID STAAT VOOROP

 

Pelgrim Safety is al 17 jaar uw praktische partner op het gebied van veilig werken op hoogte. Onze specialisten weten wat er speelt op het dak en leveren totaaloplossingen van advies tot het installeren van valbeveiligingsystemen.

 

Onze filosofie:

EEN VEILIGE WERKPLEK OP HOOGTE IS ALTIJD MOGELIJK, WIJ WILLEN DAT JE VEILIG OP HOOGTE WERKT & HEELHUIDS WEER THUIS KOMT.

SLIMME OPLOSSINGEN VOOR DE WERKPLEK

Met onze jarenlange ervaring leveren wij oplossingen die ook écht werken, vraag ons naar een demonstratie op locatie.

 

MINIMALE BEPERKINGEN, MAXIMALE VEILIGHEID

Ons team werkt met de duurzame producten van Safe Line. Werkers op hoogte ervaren met onze producten minimale beperkingen en maximale veiligheid.

 

Producten van Safe Line:

 

  • Betrouwbaar
  • Gecertificeerd
  • Hoge kwaliteit
  • Optimale bewegingsvrijheid
  • Gebruiksvriendelijk

 

WIJ HOUDEN ONS AAN DE REGELS

Pelgrim Safety is gecertificeerd Safe Line dealer van diverse valbeveiligingssystemen en producten. Wij zijn als bedrijf VCA*-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn VCA-VOL gecertificeerd. Tevens beschikt iedere ploeg over een BHV-er met AED-toepassing. Uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers staat te allen tijde voorop.


PELGRIM SAFETY LEVERT OPLOSSINGEN OM THUIS TE KOMEN

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van beveiliging op hoogte voor uw werkplek? Neem dan contact met ons op via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line