Onze aanpak

Veilig het dak op, veilig weer thuis.

 

Een veilige werkplek op hoogte is altijd mogelijk. Wij willen dat je veilig op hoogte werkt en heelhuids weer thuiskomt. Dat is onze missie. Onze specialisten weten precies wat er speelt op het dak en denken graag met u mee over welke valbeveiliging het beste voor u is. Wij leveren totaaloplossingen, van het advies tot aan de installatie en training.  

 

Hoe wij werken? 

Stap 1 U vraagt bij ons een offerte aan voor het installeren van valbeveiliging.
Hierbij stuurt u tekeningen of foto's of u nodigt ons uit op locatie. 
Stap 2 U ontvangt van ons een offerte met dakveiligheidsplan, meestal binnen 1 werkdag.
Stap 3 Onze specialisten monteren de veiligheidsvoorzieningen.
Stap 4 U ontvangt alle benodigde documentatie, compleet van a tot z.
Inclusief een offerte voor keuring, onderhoud en training.

 

Voor wie werken wij?

Wij werken voor bouw- en dakdekkersbedrijven, gebouweigenaren - VvE, Industrie en Installatiebedrijven. Bekijk hier wat wij kunnen betekenen voor úw bedrijf.

Bouw- & Dakdekkersbedrijven 

Sinds 2005 werken wij al samen met met bouw- en dakdekkersbedrijven en wij weten als geen ander wat er speelt op het dak. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor iedere situatie een advies. 

 

Bouw- & Dakdekkersbedrijven

Gebouweigenaar - VvE

Als woningbouwcorporatie, Vereniging van Eigenaren, vastgoedeigenaar of facilitaire organisatie heeft u te maken met de wet- en regelgeving rondom het veilig werken op de daken van uw pand(en). Wij weten hier alles van.

 

Gebouweigenaar - VvE

Industrie

Bij uw dagelijkse werk kunt te maken krijgen met het vallen van een hoogte. U wilt vanzelfsprekend op een verantwoorde wijze omgaan met dit risico en toch uw werk ongehinderd doen. Met een van onze specialisten kunt u de werkzaamheden doornemen en een werkwijze ontwikkelen waarbij een optimale situatie ontstaat.

 

Industrie

Installatiebedrijven

Voor de installatie van bijvoorbeeld zonnepanelen, elektrische installaties en airco’s moet u het dak op. Als u op hoogte werkt dan is veiligheid natuurlijk ontzettend belangrijk! Wij helpen u graag om zo veilig mogelijk het dak op te gaan volgens de juiste wet- en regelgeving.

 

Installatiebedrijven

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line