Gebouweigenaar - VvE

Wij ontzorgen u op het dak!

 

Als woningbouwcorporatie, Vereniging van Eigenaren, vastgoedeigenaar of facilitaire organisatie heeft u te maken met de wet- en regelgeving rondom het veilig werken op de daken van uw pand(en). U bent de eindverantwoordelijk en aansprakelijk bij werkzaamheden. Het is belangrijk om zowel de theoretische als de praktische kant van het werken op de daken goed te beheersen. Wij hebben een pragmatisch programma, welke bestaat uit 7 stappen, om u hiermee te helpen. Het doel van dit plan is om geen ongelukken te krijgen.


Iedereen die op uw dak werkt willen wij, in samenwerking met u, helpen bij het waarborgen van een veilige werkplek. Zo heeft u als organisatie alles onder controle bij werkzaamheden op de daken.

 

Stap 1 We bekijken uw pand(en) en stellen een dak Risico Inventarisatie & Evaluatie op.
Stap 2 We bespreken de uitkomst van de RI&E binnen uw organisatie.
Stap 3 Het dak wordt veilig ingericht.
Stap 4 U ontvangt alle benodigde documentatie, compleet van a tot z.
Stap 5 We passen het geschreven beleid met dakprotocol gericht op uw panden toe.
Stap 6 Training & opleiding. Uw medewerkers moeten het beleid correct uitdragen.
Stap 7 Keuring & onderhoud van de veiligheidsvoorzieningen.

  

Alles binnen handbereik

Met Pelgrim Safety bent u als pandeigenaar altijd voorzien van optimale valbeveiliging en in controle op uw daken. Wilt u advies voor een veilige werkplek bij het installeren van bijvoorbeeld zonnepanelen? Ook hierbij is Pelgrim Safety uw praktische partner. Heeft uw dakdekker of solarinstallateur nog vragen? Kom maar op! Onze specialisten denken graag mee en helpen waar nodig.

 

Heeft u nog vragen?

Pelgrim Safety levert duurzame oplossingen voor iedere situatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line