Keuring & onderhoud

CONTROLE VOOR WAARBORGING VAN VEILIGHEID

Naast wet- en regelgeving rondom veilig werken op hoogte, zijn er wettelijke richtlijnen rondom het keuren en onderhouden van veiligheidsinstallaties en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM`s). Het is verplicht om deze in een periodieke termijn, maar minimaal jaarlijks te controleren. Dit is afhankelijk van het gebruik, zo wordt slijtage tijdig gesignaleerd en blijven de producten veilig in gebruik.


Vanuit Europese normen is besloten dat alle PBM’s voorzien moeten zijn van een CE-markering op het productlabel. Als vanzelfsprekend blijven gebruikers van de producten zelf verantwoordelijk voor correct gebruik en controle vóór gebruik.

 

GECERTIFICEERD DEALER

Pelgrim Safety is gecertificeerd dealer van diverse valbeveiligingssystemen en producten. Wij zijn als bedrijf VCA*-gecertificeerd en al onze medewerkers zijn VCA-VOL gecertificeerd. Tevens beschikt iedere ploeg over een BHV-er met AED-toepassing. Uw veiligheid en de veiligheid van onze medewerkers staat te allen tijde voorop.

 

KUNNEN WIJ U VERDER HELPEN?

Voor meer informatie rondom wet- en regelgeving of bijvoorbeeld een Risico Inventarisatie & Evaluatie kunt u contact met ons opnemen via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

  

Ga terug naar onze diensten

Keuring

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line