Technisch Commercieel Medewerker – Netterden

Ter versterking van ons team zoeken wij een gemotiveerde Technisch Commercieel Medewerker. 

 

Wat ga je doen?

De vacature Technisch Commercieel Medewerker bij Pelgrim Safety b.v. is als het volgt te beschrijven:
Valbeveiliging en de verkoop en advies over bijbehorende producten is een vak apart dat niet voor iedereen is weggelegd. De core business van Pelgrim Safety betreft het leveren en installeren van kabelsystemen, ankerpunten, dakluiken, klimmaterieel en hekwerken, maar ook het leveren van valbeveiliging PBM's en het uitvoeren van keuringen en inspecties. De missie is: veilig het dak op, veilig weer thuis. De ARBO wet en Europese normen zijn de basis van ons vak.

In deze functie moet je begrijpen wat de klant wil en hoe de klant wil werken. Je bent scherp op je productkennis en weet goed wat er in de wet staat omtrent dit onderwerp. Pelgrim Safety b.v. levert weliswaar de materialen, maar maakt het verschil door het leveren van toegevoegde waarde op basis van kennis over het toepassen en het werken met de materialen. Het adviseren en het kunnen meedenken met de klant is in het proces van groot belang.

Je kunt door je inzicht in de situatie en het commercieel benaderen van de vraag, meedenken met onze klanten. Je ziet het als een uitdaging om voor de klant met de beste oplossing te komen. Hierbij staat het veiligheidsniveau centraal. Je neemt initiatief en weet waarover je het hebt. Het woord ‘nee’ ken je niet en je weet hoe je overzicht bewaart over je portefeuille. Daarnaast heb je regelmatig contact met je de klant om de relatie te versterken, om de klant te helpen of om de order af te ronden. Het benaderen van potentiële klanten behoort ook tot je taken.

 

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die past in deze rol:

  • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau.
  • Minimaal drie jaar werkervaring in een commerciële functie.
  • Affiniteit met ARBO, bouw of facilitaire zaken.
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
  • Je bent ambitieus, commercieel, oplossingsgericht en beschikt over sterke communicatieve- en onderhandelingsvaardigheden.
  • Je bent een teamspeler.
  • Je woont in de omgeving van Doetinchem.

 

Het aanbod

We zoeken een fulltime kracht voor de lange termijn. Binnen Pelgrim Safety heerst een goede sfeer. Daarom investeren we in onze medewerkers. Daarbij hebben wij een inwerk traject en een (interne en externe) opleiding.

 

Wat ga je bij ons verdienen? De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond voor wat jij kan. Je werkt op de maandagen t/m vrijdagen van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Solliciteer direct

Heb jij interesse in deze functie? Dan horen wij graag waarom jij een goede aanvulling bent op ons team! Stuur een e-mail naar leon@pelgrimsafety.nl of vul hieronder het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Upload hier jouw CV.
Waarom denk jij een goede aanvulling te zijn op ons team?

Direct contact opnemen met Pelgrim Safety

Pelgrim Safety B.V.
Emmerikseweg 14
7077 AP Netterden (Gelderland)


Telefoon: 0315 - 842 313
Fax: 0315 - 842 313
E-mail: leon@pelgrimsafety.nl

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line