Schipholplein

Een duidelijk beleid voor werken op hoogte

 

Pelgrim Safety heeft overwegend collectieve valbeveiliging geleverd. Betrokken partijen die zich bezighouden met onderhoud moeten zich conformeren aan de Arbo-voorschriften en werken met de valbeveiligingsinstallatie die geïnstalleerd is.

 

DE WERKZAAMHEDEN VAN PELGRIM SAFETY

Pelgrim Safety heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd:

 

  • Werkplek inspectie, op de daken hebben we de risico’s geïnventariseerd en de eisen van de opdrachtgever genoteerd. Op basis hiervan is er een dakveiligheidsplan ontworpen. Het ontwerp is zowel collectief als gebiedsbegrenzend. Collectief is een oplossing met veiligheidshekwerk, hiermee is het toegestaan zonder PBM`s aan de dakrand te werken. De dakopbouw is gebiedsbegrenzend, wat wil zeggen dat men niet over de dakrand kan vallen.
  • Er is gekozen voor een vrij opgelegd Safe Railing veiligheidshekwerk conform EN14122-3 en de AB3:16 en Safe Lock EN795A anti pendule ankerpunten op de dakopbouw.
  • Het Safe Railing veiligheidshekwerk is met ballastblokken vrij opgelegd, de bevestiging gaat niet door de dakbedekking. Met een kraan zijn de ballastblokken op het dak gedraaid en in een gemarkeerde veilige zone hebben we de hekwerken opgebouwd. De plaatsing op de dakrand is gezekerd aan een mobiel leeflijnsysteem conform EN795B. Op de dakopbouw zijn de Safe Lock ankerpunten permanent gefixeerd aan het dakbeschot, de waterdichte afwerking is gedaan door de dakdekker die ook het dak onderhoudt. Bij de dakopgang is een gebodspictogram geplaatst.

 

NAAST ADVIES EN MONTAGE OOK DOCUMENTATIE

Pelgrim Safety heeft verschillende documenten aan de pandeigenaar overhandigd:

 

  • Logboek met ingebruikname verklaring
  • Gebruikshandleiding
  • Keuringsoverzicht
  • Dakveiligheidsplan

 

Bekijk de foto’s van het project of neem contact met ons op voor meer informatie over veiligheidsvoorzieningen via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

 

 

Terug naar overzicht

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line