Orionsingel

Een duidelijk beleid voor werken op hoogte

 

De vraag van de pandeigenaar was om het dak te voorzien van de nodige veiligheidsvoorzieningen. Betrokken partijen die zich bezighouden met onderhoud moeten zich conformeren aan de Arbo-voorschriften en werken met de valbeveiligingsinstallatie die geïnstalleerd is.

 

DE WERKZAAMHEDEN VAN PELGRIM SAFETY

Pelgrim Safety heeft verschillende werkzaamheden uitgevoerd:

 

  • Werkplek inspectie, op de daken zijn de risico's geïnventariseerd en de eisen van de opdrachtgever genoteerd. Op basis hiervan is er een dakveiligheidsplan ontworpen. Het ontwerp is zowel collectief als gebiedsbegrenzend. Voor de collectieve valbeveiliging is gekozen voor een veiligheidshekwerk, waarmee het is toegestaan om zonder PBM`s aan de dakrand te werken.
  • Er is gekozen voor een vrij opgelegd Safe Railing veiligheidshekwerk conform EN14122-3 en de AB3:16 en diverse soorten klimmaterieel om de hoogteverschillen te overbruggen.
  • Het Safe Railing veiligheidshekwerk is permanent gemonteerd en gefixeerd op de dakrand. De bevestiging is afgestemd op de ondergrond. In onze werkplaats zijn alle balusters Prefab klaargemaakt voor montage. De montage op de dakrand is gezekerd aan een mobiel leeflijnsysteem conform EN795B. Het leeflijnsysteem is gespannen tussen degelijke schoorstenen. Bij de dakopgang is een gebodspictogram geplaatst.

 

NAAST ADVIES EN MONTAGE OOK DOCUMENTATIE

Pelgrim Safety heeft verschillende documenten aan de pandeigenaar overhandigd:

 

  • Logboek met ingebruikname verklaring
  • Gebruikshandleiding
  • Keuringsoverzicht
  • Dakveiligheidsplan

 

Bekijk de foto’s van het project of neem contact met ons op voor meer informatie over veiligheidsvoorzieningen via 0315 - 842 313 of info@pelgrimsafety.nl. Veilig het dak op, veilig weer thuis!

 

 

Terug naar overzicht

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line