VOORBEREIDEN OP RISICO`S

Risico`s hebben van nature een aantrekkingskracht. Edwin Straver is een beoefend motorcoureur die in zijn carrière op de wegracer, crossmotor, enduromotor en op rallymotor flink gepresteerd heeft.

In 2018 heeft hij voor het eerst de DAKAR rally gereden op de motor en in het kist klassement, dat wil zeggen dat hij de rally rijdt zonder ondersteuning van monteurs. Loodzwaar in het kwadraat!

Edwin heeft zich tot in het extreme voorbereid. Hij wilde geen geen verassingen onderweg met motorische mankementen, hij is fysiek in top conditie en getraind in het navigeren en lange etappes rijden.

Gebaseerd op deze voorbereiding heeft hij in 2018 een 5e plaats behaald in het kistklassement, en een 49e overal. Een geweldige prestatie! En in 2019 doet ie het gewoon nog n keer.  

 

 

 

De Dakar 2019 – te verrijden in Peru met start en finish in Lima – wordt gereden tussen 6 januari t/m 17 januari 2019

 

Volg hem op:

www.edwinstraver.nl

www.facebook.com/edwinstraverrally

 

De link tussen sport en Pelgrim Safety b.v. ligt in het feit dat je primair één taak hebt, heel blijven! Dat is de basis om jouw taak te volbrengen.

Dit kan enkel met de juiste equipement, kennis, oefening en wilskracht! 

Wij zijn er trots op Edwin te mogen helpen, net als we trots zijn op al onze klanten die we mogen helpen hun taak te volbrengen.

 

 

Wil je weten hoe jij je werk veilig kunt doen op het dak? Probeer het, upload je foto of schets en geven je een voorzet.

 

http://www.pelgrimsafety.nl/contact/

 

 

 

Terug naar overzicht

Safe Line Producten

Kwaliteit volgens de hoogste norm

VCA
VCA
Safe Line